Rockin' Robin
Let's Bring Some Rock 2 Your Life...

Stukje terug in de tijd...

Stukje terug in de tijd...
Studio 15 was compleet verbouwd. Na de verbouwing konden er geen drie, maar vijf presentatoren aanschuiven en werden de uitzendingen gemaakt voor Radio Atlantis 1521. Elke zondag van 13-14 uur was er een Rockin' Robin te beluisteren. Radio Atlantis kreeg in 2016 de mogelijkheid om legaal terug te kregen naar de AM op de frequentie 1395 kHz. De officiële terug keer naar de middengolf werd groots gevierd op 3 juli 2016 vanuit Studio 15. 

 Zo'n 22 mensen waren er bij aanwezig en werd de winnares bekend gemaakt van de Facebook Like, Deel & Win actie in het programma van Anne Zijlstra en Marcel Joustra. Na de uitzendingen hadden ze een BBQ feest.  Helaas was het van korte duur en viel de groep uit elkaar. Robin is toen gestopt en had zijn studio afgebroken en opgeborgen. 

Kriebels...
Het gemis van de studio en radiomaken wordt met de dag erger. Na twee jaar wordt het daarom weer tijd op alles weer te gaan opbouwen. Helaas gaat dat niet in 1 dag. De ruimte waar de studio in stond heeft nu een andere functie. Er zal eerst verbouwd moeten worden om die ruimte weer leeg te krijgen, zodat de studio opnieuw gebouwd kan worden. Die stappen worden hier en op Facebook met je gedeeld.